• Köszönjük, hogy idén is rajthoz álltatok.

  Bízunk benne, hogy sikerült maradandó élményt szereznünk......felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt ezzel a különleges pályával. Mindenkinek gratulálunk a szép eredményekhez! A rendező csapat nevében szeretnénk megköszönni ismételten a több, mint 30 önkéntes önzetlen segítségét a verseny lebonyolításában.Köszönet a támogatóknak, együttműködő partnereinknek, barátainknak. Jövőre, veletek ugyanitt!
 • 1

Kedves Sportbarátok!

Aki még nem nyilatkozott az adója 1%-ról, annak felajánlását köszönettel veszi a Nomád Sport Alapítvány és a keretein belül működő Terepfutó Suli. A támogatásokat a gyerekek felszerelésére, utazásainak finanszírozására, versenyeken való részvételekre, versenyszervezésre fordítjuk. Közhasznú alapítványként várjuk cégek, vállalkozók támogatásait is.
Az adományozó társaságok a felajánlott támogatások összegét elszámolhatják költségként, másrész az adomány 20%-át figyelembe vehetik a társasági adóbevallásban, mint adóalap csökkentő tételt.
Az adókedvezményhez szükséges igazolást alapítványunk kiállítja a 1996.évi LXXXI. törvény 7.§ (1) bek. z.) pontja szerinti – figyelemmel a 7.§ (5)-(7) bekezdéseiben foglaltakra is –.

Adószámunk: 19332596-1-05

Köszönjük!

Zámbori Zoltán
elnök

Támogassátok adótok 1%-ával a Nomád Sport Alapítványt

Nomád Baradla Trailgyerekeknek is

A főversennyel egy időben gyermek terepfutóversenyt is rendezünk. A táv kb. 2 km, szalaggal jelzett erdei utakon. Rajt és cél az aggteleki kemping északi bejárata. A gyerek versenyre nevezők felső korhatára 18 év. Nevezési díj: 1 tábla csokoládé.
Várjuk iskolák, egyesületek jelentkezését.

Bővebben


Támogatóink szponzorok, támogatók és szervezők

 • Nomád Sport

  Nomád Sport

  A Nomád Sport outdoor sportbolt-hálózat. Felszerelések és ruházat outdoor sportokhoz. Bővebben
 • Aggteleki Nemzeti Park

  Aggteleki Nemzeti Park

  Aggteleki-karszt és a Szlovák-karszt barlangjai az UNESCO Világörökség Egyezmény listáján szerepelnek 1995-től. A magyarországi részt az ANPI munkatársai óvják, gondozzák Bővebben
 • Hoka One One

  Hoka One One

  Terep - és aszfaltfutó cipők. Francia márka, extrém talpvastagságú modelljei kiváló ütéselnyelők. Bővebben
 • EthicSport

  EthicSport

  Professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak Bővebben
 • Fenix

  Fenix

  Minőségi kézi- és fejlámpák a Fenix-től. Bővebben
 • RP Outdoor

  RP Outdoor

  Outdoor termékeink többsége a csúcsminőséget képviseli, de olcsóbb termékeinknél is ügyelünk az igényes megjelenésre és a jó minőségre. Bővebben
 • 1